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Questions & Answers

6.12A.3  Development standard

1. Question: Is a title IV-E agency required to use one development standard for all
automated functions per paragraph 1355.53(a)(3) (which could limit the agency's
flexibility in implementing CCWIS) or is it permissible for the title IV-E agency to use
different development standards for different automated functions?

Answer: The title IV-E agency is required per paragraph 1355.53(a)(3) to use a single
development standard. However, title IV-E agencies may select a development standard that
accommodates variations in their development approach. For example, the development
standard may apply certain requirements for one set of conditions and other requirements for
other conditions.

Source/Date: 01/11/2017
Legal and Related References: 45 CFR 1355.53; 81 FR 35450 at 35470 (issued June
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